Shopping-i-Østfold-butikker-kjøpesenter.jpg

 

 

Shopping

i Østfold

 

 

Noe for en hver smak og stil

Fylket Østfold har mange spennende muligheter for shopping. I byene som Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, og Halden er det urban puls med både selvstendige butikker og kjedebutikker, og her finnes trender og design du ellers tidligere måtte ned til kontinentet for å finne. De nevnte byene har også flere spenstige kjøpesentre, og alle byene er veldig konsentrerte og tette i sin infrastruktur og dermed har du det meste innen behagelig gangavstand.

På Hvaler er det ingen kjedebutikker eller kjøpesentre, men mange uavhengige nisjebutikker i øysamfunnene på de forskjellige øyene i skjærgårdsparadiset. Naturlig nok er det både sesongåpne og helårsåpne butikker på Hvaler.

I de smale gatene i Gamlebyen i Fredrikstad finner du hyggelige spisesteder og spennende butikker. Butikker som du garantert ikke finner på et kjøpesenter. Hos ”Du og jeg Pappa” (på Facebook under samme navn) finner du en 50-talls butikk som har en gjennomført retrostil. Butikken er stappfull med kule ting, og må være den ultimate gavebutikk. Her finner du old school lekebiler, skilt, kopper, leker, bokser og t-skjorter. Ved inngangen får du en varm velkomst av eier Anne-Louise Daae. Hun møter kundene med et smil, og en super kundeservice. Selv har hun drevet opp til flere butikker i Gamlebyen i flere år, så om det er noe du lurer på, er det bare å spørre.

I indre Østfold er det større geografiske avstander mellom steder med butikker. Det er allikevel mange hyggelige butikker med god atmosfære ......artikkel er under utvikling.

 

 

Butikker i Østfold