web-klatring-på-grensen-hovedbildet-1O2A0416.jpg

 

Opplev Klatring på Grensen

 

 

 

 

 

Norges kuleste klatrepark, der glede og mestring står i fokus.

Få minutter fra Svinesund i Østfold ligger Klatring på Grensen, en av Skandinavias største utendørs klatreparker. Her kan liten og stor svinge seg fra tre til tre og utforske egne grenser. Hvorfor ikke overraske familien med en helt ny opplevelse i sommer?
Vi tok turen til parken, og kan love deg at det blir en uforglemmelig dag, både for pyser, tøffinger, barn og voksne!

 
web-klatring-på-grensen1O2A0551.jpg

 

 

 

 

 

 

Klatring-på-Grensen-1O2A0355.jpg

Aktivitetsglede

Dette er en prisbelønnet park der du kan klatre høyt og lavt i trærne. Med over 200 elementer i 14
spennende løyper, 5 ulike tarzan-hopp, mange ziplines, låvesuget og låvehoppet, er det mye å glede seg
til. Parken er også tilrettelagt for at rullestolbrukere og svaksynte skal ha et tilbud i parken. Og for de
yngste har parken også et eget klatrefelt for barn fra 3-6 år. Her kan de minste få være med på leken og utforske nye egenskaper. I tillegg er det mange spennende aktiviteter på bakken.

Når dagen er omme sitter du igjen med en følelse av at du har flyttet noen grenser. Du hadde kanskje ikke sett for deg selv svingende mellom trærne og hengende på bunnen av zip-lines. Men det er gøy, utrolig gøy! Det ser ikke så høyt ut fra bakken kanskje. Men når du først står klar i treet, med hjelm og klatresele, kjenner du adrenalinet begynner å pumpe gjennom kroppen. Dette er en opplevelse som gir mestringsfølelse. Men det er ingen grunn til bekymring heller. Du jobber deg gradvis oppover til neste nivå

Klatring-på-grensen-Halden-1O2A0695---Copy.jpg

 

 

 

 

 

LUFTIG

 

 

 

 

 

 

OVENFOR: Etter at du har klatret opp en 13 meter høy stolpe opp til avsatsen for «Låvehoppet», er belønningen et spennende og frydefullt hopp ut i luften som gir deg et skikkelig endorfin-kick.

Banene er plassert fra 0,7 til ca. 15 meter oppe i trærne, hvor man starter på de lave løypene og jobber seg oppover. Mellom hver løype lander man på bakken og man kan da velge om man skal ta neste løype. Et hinder er en forbindelse mellom to trær med flere stålwirer, hvorav en fungerer som en sikkerhetsline som man er koblet fast i. Stålwirene er montert slik at de ikke gjør skade på bark eller ved. Selve aktiviteten går ut på å komme seg fra tre til tre ved ulike teknikker som å gå, krabbe, springe, balansere, svinge, hoppe, rulle etc.

 

Starten av et hinder utgår fra en plattform som omkranser treet og fungerer som hvilested mellom de ulike hindrene. Det er mange zip-lines i parken. Dette er stålvaiere som man kobler seg på med en rulle og kjører gjennom luften til en «landingsplass». Et virkelig adrenalin-kick som kan sette latterkulen løs. Den mest spektakulære zip-linen på ca 170 meter går 16 meter over låven og ut i skogen.

 

Tiden flyr når man har det gøy. Det er lagt opp til at du tar med deg niste og tar pauser innimellom aktivitetene. Parken holder åpent fra kl. 10 om morgenen til kl. 17 om ettermiddagen. Man bør sette av minst 3-4 timer for å klatre, og har du satt av hele dagen har du tid til å fordøye opplevelsene også. Denne parken er noe for alle som liker å prøve noe litt utenfor komfortsonen. Og du trenger ikke å være en erfaren Tarzan for å nyte en dag i trærne her!

web-klatring-1O2A0577.jpg

Følelsen av mestring er alltid en god følelse, uansett alder. 


 
Booking.com