OM GALLERIET

Galleri GRAFF består av et nytt, moderne innrammingsverksted med mange års erfaring. Vi har en avdeling med godt utvalg i kunstnermateriell, og et vennlig og lyst galleri. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente og mindre kjente kunstnere, og det holdes kollektiv og separat utstillinger jevnlig. Av tidligere utstillinger kan nevnes: Jan Aunvik, Thomas Knarvik, Hanne Wewer Melby, Trygve Fjell,Jarle Rosseland, Jan Brænde, Stig Andresen, Harald Kolderup, Nico Widerberg, Gunn Vottestad, Gunilla Holm, Ørjan Righard, Jon Olav Helle, Elling Reitan, Eva Langås, Wanda Hareim, Bjørg Thorhallsdottir, Dang van Ty, Kari Middelton, Svein Rosseland, Bjørg Thorhallsdottir, Ole Dørje, Bente Aarskog, Ingunn Dahlin,

Et stort utvalg av glass og brukskunst har vi også. Der er Elin Brudvik, Branka, Dag Bratsbersengen, Vibeke Åmli, Cecilie Haaland, Ole R. Moe, Ylva Storm, Nina Rukan, Nina Haraldsen, Kongsfoss Glass, Mosekonen, Bente Aarskog, Ingunn Dahlin, Ingrids glassverksted godt representert i galleriet. Vi er stolte av og si at vi er et av de beste galleriene i Østfold!

Av oss som jobber her er det Ingrid og Iren som eier halvparten hver og Sissel som er eksperten på  rammeverkstedet. 

Firmaet har eksistert siden 1964, da under navnet Askim Ramme og Glassmesterforretning. Siden ble det endret til Glassmester P. Graff og igjen endret til Galleri GRAFF, som det også i dag heter. Vi har vært på flyttefot to ganger på to år, men nå har vi slått oss til ro her.


 

Kontakt oss

Adresse: Storgata 3

Postnr/sted: 1830 Askim

Telefon: 69887374

E-post: post@gallerigraff.no